ANĆELOTI: Ja bih da ostanem u PSŽ, ali odlučuju vlasnici

 
  • 0

- Trenerski posao je takav. Ne znam hoće li vlasnici biti zadovoljni mojim radom i rezultatima na kraju sezone - rekao je trener čija ekipa igra u osmini finala Lige šampiona i grabi ka osvajanju francuskog šampionata

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti zadovoljan je što njegova ekipa odmiče pratiocima u Ligi 1. Lion zaostaje šest, a Marselj osam bodova za "svecima", a osmeh bogatim vlasnicima pariskog kluba izmamila je i osmina finala Lige šampiona protiv Valenije.

Sve to ipak nije bilo dovoljno, pa se tokom januarskog prelaznog roka na sve strane pisalo da će Anćelotija na klupi Parižana zameniti Žoze Murinjo.

- Ugovor mi traje do kraja sezone, s tim da postoji stavka o jednogodišnjem produženju ako izborimo nastup u Ligi šampiona i iduće sezone, što će se verovatno desiti. Moja želja je da ostanem u svakom slučaju, ali je pitanje što klub misli o tome. Nisam razgovarao s našim čelnicima, ali imaćemo verovatno dosta razgovora na tu temu - rekao je Anćeloti i dodao:

- Trenerski posao je takav. Ne znam hoće li vlasnici biti zadovoljni mojim radom i rezultatima na kraju sezone. Pariz je predivan, u klubu mi je lepo i imam želju da ostanem, ali ko zna šta će biti odlučeno - završio je Italijan.

(Telegraf.rs)

Video: Tajrik Džons pred Virtus: Neće biti lakše, znamo za šta smo sposobni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA