Rikelme treći put u Boki!

 
  • 0

Iskusni fudbaler prekršio je usmeni dogovor sa Tigreom i vratio se u klub sa kojim je tri puta bio šampion kontinenta

Bivši argentinski fudbalski reprezentativac Huan Roman Rikelme (34) po treći put u karijeri postao je član Boke Juniors i pokazao koliko voli taj klub, pošto je prekršio usmeni dogovor o prelasku u Tigre.

Detalji transfera, koji je najavljen pre nekoliko dana, nisu saopšteni, ali je sigurno da će navijači na čuvenoj "Bombonjeri" sa oduševljenjem dočekati igrača koji je prvi put stigao u klub kao 18-godišnjak 1996. godine. Ostao je šest sezona pre nego što se preselio u Barselonu i za to vreme osvojio tri šampionske titule i dva Kupa Libertadores.

Nakon pet sezona u Španiji, gde ja nastupao uglavnom za Viljareal, Rikelme se 2007. godine vratio u Boku i u narednih pet sezona osvojio još dve nacionalne titule i jedan Kup Libertadores.

Od leta nije imao ugovor, spekulisalo se o tome da će karijeru nastaviti u Australiji ili Americi, imao je ponudu brazilskog Palmeirasa, pre nekoliko dana navodno je postigao dogovor sa Tigreom, ali je novi poziv Boke sve promenio.

Rikelme je za reprezentaciju Argentine u periodu od 1997. do 2008. godine odigrao 51 utakmicu i postigao 17 golova.

(Tanjug)

Video: Histerija i vrištanje jer samo je jedan Nole: Snimak koji pokazuje koliko Kinezi obožavaju Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA