Sjekloća želi titulu WBC prvaka

 
  • 1

Sjekloća je u profesionalnoj karijeri boksovao 25 mečeva i ostvario sve pobede, od kojih sedam nokautom

Crnogorski bokser Nikola Sjekloća rekao je u petak da očekuje težak meč protiv Australijanca Sakija Bike za titulu privremenog prvaka sveta u supersrednjoj kategoriji verzije WBC, ali da očekuje pobedu.

WBC verzija je najpoznatija u svetu boksa, a u njoj su boksovali Majk Tajson, Ivander Holifild, Mohamed Ali,Vitalij Kličko i drugi.

- Ovog puta sam najbolje radio i dobro sam se pripremio, zdrav sam i spreman da pružim maksimum. Očekujem da pobedim - rekao je Sjekloća na konferenciji za novinare u Beogradu.

Nikola Sjekloća će 16. februara u Atlantik Sitiju boksovati protiv Australijanca poreklom iz Kameruna Sakija Bike meč za titulu privremenog svetskog šampiona u WBC verziji.

Sjekloća je u profesionalnoj karijeri boksovao 25 mečeva i ostvario sve pobede, od kojih sedam nokautom. Bika je boksovao na 37 mečeva i zabeležio 30 pobeda, 21 nokautom, a pretrpeo je pet poraza i imao dve nerešene borbe.

Crnogorski bokser rekao je da nije imao problema tokom priprema za predstojeći meč, pošto je potpisao ugovor sa promoterskom kućom "Golden boj".

- U prošlosti smo imali problema sa pripremama, ali to sada nije bio slučaj, jer sam potpisao za "Golden boj" i imali smo obezbeđena finansijska sredstva. Pripreme za ovaj meč se razlikuju od ostalih pošto se borim za svetsku titulu - rekao je Sjekloća.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Mercedes divlja na putu neposredno pre tragedije kod Bačkog Petrovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA