POGLEDAJTE: Ko su žene najbogatijih fudbalera (FOTO)

 
  • 3

Fudbaleri uglavnom uz sebe imaju lepe i zanosne manekenke, pa je takav slučaj i sa onima koji su najbogatiji, samo što možda niste znali da se Ronaldova Irina Šajk ne zove tako, da je Ibrina Helena od njega starija 11 godina...

Oduvek je važilo nepisano pravilo da fudbaleri uz sebe imaju lepše polovine koje su u najvećem procentu manekenke i foto-modeli.

Predstavljamo vam pet supruga i devojaka nekih od najbogatijih fudbalera sveta, pa tako Leo Mesi, Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović pored sebe imaju aktivne i "penzionisane" manekenke i studentkinje, dok Fernando Tores ima "devojku iz kraja", a Vejn Runi za lepšu polovinu ima novinarku i TV lice.

Zlatan Ibrahimović u Pari Sen Žermenu zarađuje oko 14.5 miliona godišnje, i u svojoj fudbalskoj karijeri nosio je dresove najvećih evropskih klubova, ali kada ja u pitanju privatni život, tu nije sklon menjanju, pošto je sa svojom verenicom Helenom Seger počeo da se zabavlja još 2002. godine.

Zanimljivo je da je njegova verenica Helen od njega starija čak 11 godina, i pošto sada ima 42 godine ne bavi se više manekenstvom u kojem je bila poznata, već je sada preuzela ulogu domaćice koja čuva njihova dva sina Maksimilijana (6) i Vinsenta (4). Helena je prava domaćica pošto obožava da kuva, ali vrlo zanimljivo je i da voli motore. Verujemo da joj pored plate njenog verenika, nije teško da ima neki od omiljenih.

Fernando Tores malo odudara od proseka, pošto se zabavlja sa klasičnom "devojkom iz kraja" Olaljom Domingez, koja je poznata samo po tome što je njegova supruga. I Tores se sa svojom suprugom zabavlja već dugo, pošto se znaju još od 2001. godine, a na večnu ljubav zavetovali su se na tajnom venčanju 2009. godine.

Verujemo da ni njoj nije loše pored Toresovih skoro 11 miliona godišnje.

Dama koja i sama ima dubok džep je gospođa Runi. Kolin je poznata bitanska TV voditeljka i kolumnista. Znala je da radi i za određene poznate ličnosti, kako bi im nalazila sponzore ili aranžmane za slikanje ili interje. Kroz svoju karijeru radila je u raznim magazinima, a znala je da pogađa primanja, pošto su iznosila od 500.000 do 5 miliona na godišnjem nivou.

Popularni Šrek pored sebe ima možda "najopasniju Fionu". Ima 26 godina, Vejna je upoznala sa samo 12, a počeli su da se zabavljaju kada je imala samo 16.

Leo Mesi je potpisao novi ugovor sa Barselonom po kom će do 2018. godine primati oko 12 miliona godišnje, a to se sigurno sviđa majci njegovog malog Tijaga Antoneli Rokućo.

Antonela i Leo se zabavljaju od 2009. godine, a prvog sina Tijaga su dobili 2. novembra (istog dana su tri godine rođeni Runijev sin Kai i ćerka Stiven Džerarda Lurdes).

Antonela je u Argentini studirala kako bi postala nutricionista, ali je onda privremeno stavila fakultet na stranu kako bi se posvetila porodica pa se zbog Lea i preselila u Barselonu gde namerava da završi studije.

Bilo bi izlišno reći bilo šta za devojku Kristijana Ronalda, Irinu Šajk posle toliko njenih galerija i slika u kupaćim i raznim drugim kostimima. Radi za najpoznatije magazine i marke sveta sveta - "Viktorijas Sikret", "Ćezare Pjaćoti", "Armani" ...

Zanimljivo je da njeno pravo prezime sa kojim je rođena nije Šajk, već malo komplikovanije Šaihlislamova, pa nije teško pretpostaviti zašto ga je skratila i uzela ovo malo primamljivije.

(Telegraf.rs/Foto: AP)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA