Partizan platio dugove, stigao i Pajović!

 
  • 0

"Crno-beli" ispunili obaveze prema poveriocima, odblokirali račun, pa ne zavise od toga da li će FSS produžavati rokove za vraćanje dugova. Tomislav Pajović dolazi na pozajmicu iz Šerifa iz Tiraspolja

Fudbalski klub Partizan izmirio je u četvrtak dugovanja preme poveriocima, račun je odblokiran i šampion Srbije može da registruje pojačanja koja je doveo u januarskom prelaznom roku, Eliomara Sivu, Nemanju Kojića i Predraga Luku, a među "crno-bele" upravo stiže na pozajmicu do leta i Tomislav Pajović (26), štoper Šerifa iz Tiraspolja.

Pajović, koji je fudbalski ponikao u Humskoj, bio je prošlog leta pominjan kao mogući povratnik u Partizan, ali odlučio se da iz Rada ode u Moldaviju. Očekivano, postoji mogućnost da, ako "crno-beli" budu zadovoljni Pajovićem, otkupe ugovor i da angažman postane trajan.

Partizan je bio u obavezi da bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću isplati 80.000 evra, vraćen je dug prema Radničkom iz Kragujevca, a jedan od poverilaca bio je i nemački klub Kotbus, koji je potraživao 30.000 evra od transfera Marka Lomića među "crno-bele" 2009.

Sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije biće održana u četvrtak ili u petak, a na njoj će se raspravljati o eventualnom produženju roka za isplatu dugova preostalim dužnicima, među kojima je i Crvena zvezda.

Postiji mogućnost da rok bude produžen za desetak dana, a spominje se i 26. februar kao poslednji datum za isplatu dugova.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug)

Video: Igrač Vojvodine dao gol pa se boksovao sa korner zastavicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA