Ulaznice za Evrobasket od četiri do 180 evra

 
  • 0

Organizacioni odbor EP 2013 u Sloveniji odredio cene ulaznica za košarkaški spektakl, koji će biti odigran od 04. do 22. septembra

Organizacioni odbor Evropskog prvenstva u Sloveniji 2013. odredio je cene ulaznica za ovo takmičenje (04 - 22. septembar) od prve faze, pa sve do finala. Tako će se najeftinija karta plaćati 4 evra i to za meč od petog do osmog mesta, ali za sedišta na vrhu hale, dok će meč finala koštati i do 180 evra, ali najbolja sedišta blizu terena.

Reprezentacija Srbije takmičiće se u grupi B u Jesenicama, a rivali su nam Makedonija, Litvanija, Crna Gora, Letonija i Bosna i Hercegovina.

Karte će biti vrlo dostupne jer se za mečeve prve faze takmičenja, u ljubljanskoj hali Tivoli, Jesenicama, Celju i Kopru podeljene u tri kategorije i koštaće 15, 25 i 35 evra.

Druga faza takmičenja, takozvano grupno četvrtfinale igraće se u Stožicama u glavnom gradu Slovenije. Tamo će, takođe, biti određene kategorije, a cene će se kretati od 17 do 55 evra, dok će se utakmice četvrtfinala plaćati od 19 do 75 evra.

Kako raste tenzija oko završetka takmičenja, tako će rasti i cena karte, pa će za polufinale koštati od 25 do 120 evra i to po utakmici! Za meč koji se igra za bronzanu medalju plaćaće se od 30 do 150 evra, dok će karte za finalnu utakmicu koštati između 35 i 180 evra.

Najjeftinije će biti ulaznice za borbu od petog do osmog mesta i to će se plaćati svega četiri evra za mesta na vrhu hale, a samo 25 evra za sedišta sa najboljim pogledom na teren.

Raspodela ulaznica nacionalnim savezima odvijaće se od 7. do 21. februara, a još nije odlučeno kada će karte za prvu fazu Evrobasketa biti puštene na slobodno tržište.

(Telegraf.rs/Foto: Tanjug)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA