VAN PERSI: Baloteli je mnogo bolji momak nego što izgleda

 
  • 0

Najbolji strelac Mančester junajteda rekao je da novi fudbaler Milana Mario Baloteli ima sve kvalitete neophodne za uspeh na najvišem nivou

Mario Baloteli je odlaskom u Milan razveselio dosta Italijana, ali i rastužio Engleze, kao i one koji igraju u ostrvskoj zemlji. Jedan od njih je i najbolji strelac Mančester junajteda Robin Van Persi.

- Uvek sam bio fan Balotelija. On je brz, jak i hrabar igrač. Ima sve neophodne kvalitete da uspe kao napadač na najvišem nivou - rekao je Van Persi engleskim medijima.

Baloteli je tokom boravka u Sitiju često bio kritikovan zbog ponašanja, ali Van Persi insistira na tome da je italijanski reprezentativac "sjajan momak".

- Često smo razgovarali kada je igrao u Sitiju. Postoje ljudi za koje na početku mislite da su sjajni, ali se kasnije ispostavi drugačije. Što se tiče Balotelija, sve je suprotno. Ne izgleda kao dobar momak, ali svakako jeste - kazao je Van Persi.

Baloteli je u dresu Sitija odigrao ukupno 75 utakmica i postigao 30 golova, a osvojio je titulu prvaka i FA kup Engleske. U Milan je stigao poslednjih dana prelaznog roka u januaru, odigrao je jednu utakmicu i na toj jednoj (protiv Udinezea) uspeo je da se upiše dva puta u strelce i odluči utakmicu u 93. minutu.

(Telegraf.rs)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA