POKAZAO SE: Alegri na klupi Milana i sledeće sezone

 
  • 0

Potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je da će Masimilijano Alegri i sledeće sezone sa klupe predvoditi "rosonere"

Očajno je Milan započeo sezonu, loše je funkcionisala ekipa pod Masimilijanom Alegrijem, pa se često pričalo o njegovom odlasku sa klupe "rosonera"... Međutim onda je Milan počeo da igra u šampionskom ritmu, a Alegri je zaslužio, po mišljenju čelnika sedmostrukog šampiona Evrope i potpredsednika Adrijana Galijanija još jednu šansu i na kraju je potvrdio da će on voditi ekipu i naredne sezone.

On je na taj način demantovao pisanje pojedinih italijanskih medija, koji su objavili da će Alegri na leto zameniti Zdenjeka Zemana koji je dobio otkaz u Romi.

- Ne može Roma da krade trenere drugim klubovima. Alegri će biti naš šef stručnog štaba i sledeće sezone. Radi se o odličnom treneru, koji uvek zna šta hoće. Podseća me na Karla Anćelotija - kazao je Galijani italijanskim medijima.

Posle lošeg starta sezone, ekipa Milana je u poslednjih 10 utakmica u Seriji A zabeležila osam pobeda. Alegri je 2011. godien sa Milanom osvojio titulu prvaka Italije, a ugovor sa "rosonerima" ističe mu na leto 2014. godine.

Na podršku potpredsednika, Alegri se zahvalio biranim rečima.

- Srećan sam što imam mogućnost da treniram ovakav tim. Posle revolucije tokom leta, kada je otišao veliki broj igrača, Galijani je pokazao da je jedan od najboljih generalnih menadžera na svetu. Uz dozvolu predsednika stvorio je tim koji će u budućnosti imati rezultate ne samo u Italiji, već i u Evropi - istakao je Alegri.

Da li je Alegri u pravu moglo bi da se nasluti već za dve nedelje, kada Milan bude igrao prvi od dva duela osmine finala Lige šampiona protiv Barselone, 20. februara na San Siru. Revanš je 12. marta na "Nou kampu".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA