Raul i Ronaldo povezani sa španskim narko bosom

 
  • 0

Španiju je potresla vest da je jedan od miljenika nacije, legendarni Raul Gonzales bio u prijateljskim odnosima sa uhapšenim španskim narko bosom Laurentinom Sančezom Seranom u kriminalnim krugovima poznatog pod nadimkom "Lauro".

Policija je presrela Seranove telefonske pozive iz zatvora u kome se nalazi i otkrila da je ovaj mafijaš u prošlosti bio blizak sa Raulom, ali i zvezdama Reala, Kristijanom Ronaldom i Gutijem. U telefonskom pozivu Serano je rekao poznatom bokseru Pablu Navaksezu sledeće: "Vršim pritisak na Raula. Očekuj uskoro neke pare".

Navodno je Raul finansijski pomagao Navaskezu, a sa Seranom se čak i družio. U telefonskim pozivima je otkriveno da Raul nabavljao Seranu i još nekim kriminalcima karte za utakmice među kojima je i finale kupa 2009. godine. Čak je otkriveno i da je Serano bio Raulov gost u Nemačkoj, nakon što je bivši as Reala prošao u Šalke.

Serano je uhapšen pre par meseci u jednoj od najvećih policijskih akcija u borbi protiv narko mafije u Španiji. Tom prilikom je pored njega uhapšeno još 159 osoba, zaplenjeno je 276 kilograma kokaina i oduzeta lukuszna imovina i predmeti u ukupnoj vrednosti od 200 miliona evra.

(Telegraf)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA