Zvezda predstavila Mirića i Asamou

 
  • 0

Vezista parafirao na tri godine i nosiće dres sa brojem 27, dok je Asamoa potpisao četvorogodišnji ugovor, a na leđima će nositi broj 77

Ono što je bilo poznato još pre nekoliko dana, sada je i zvanično: Natanijel Asamoa i Marko Mirić su novi fudbaleri "Crvene zvezde", a jutros su i zvanično predstavljeni.

- Presrećan sam što sam konačno došao u ovako veliki klub. Postojala je mogućnost i letos da pređem u "Zvezdu", ali se to nažalost nije dogodilo. Iza sebe imam i četiri nastupa za "A reprezentaciju" i verujem da ću kvalitetnim igrama u klubu ponovo zavredeti poziv selektora. Nositi dres najtrofejnijeg kluba u Srbiji nije nimalo lako, ali čvrsto verujem u sebe i svoje kvalitete, uostalom da nije tako, ne bih ni dolazio - rekao je u svom obraćanju predstavnicima medija Mirić.

I Asamoa Natanijel očekuje mnogo uspeha. Prezadovoljan je do sada viđenim.

- Zahvalan sam Bogu na šansi koja mi se ukazala, a "Crvenoj zvezdi" na poverenju koje mi je ukazala. Pre dolaska, putem interneta sam se uverio u veličinu kluba, znam da je ovo najveći klub u Srbiji, da iza sebe ima frenetičnu armiju navijača, u šta sam se već uverio tokom nekoliko pripremnih utakmica u Crnoj Gori - izjavio je bivši igrač "Asante Kotoko" koji će na dresu nositi broj 77, dok se bivši igrač subotičkog "Spartaka" opredelio za 27.

Mirić je potpisao trogodišnji ugovor, dok se Asamoa obavezao na četverogodišnju vernost "Zvezdi".

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA