DŽAJIĆ: Nisam ni pomislio da napustim Zvezdu

 
  • 1

- Ne vidim da je ovaj tim idealan, daleko od toga. Slabosti vide i drugi koji gledaju utakmice. Čak i u ovoj situaciji mi smo mogli mnogo više. Mislim da ovaj tim može da bude prvak, čak i da mi ima šest bodova više u ovoj ligi - rekao je predsednik kluba sa "Marakane"

Sreda, 23. januar biće crnim slovima upisana u večnu knjigu FK Crvena zvezda. "Prenaduvana" i do granica neverovatnog dovedena svađa Dragana Džajića i Nebojše Čovića sada je prošlost, a zarad kluba iz Ljutice Bogdana predsednik i potpredsednik su se pomirili i nastavili dalje sa radom. Legenda Zvezde i srpskog fudbala je u intervjuu za Novosti rekao da nikada nije ni pomišljao da ode iz kluba.

- Ne, to ja nisam izrekao, šta god ko pričao. Dogodilo se šta se dogodilo, ali nikad nisam ni rekao ni pomislio da odlazim i da se neću vratiti - tvrdi Dragan Džajić i nastavlja:

- Mi moramo dalje zbog Zvezde. Slažem se, treba ići brzo, ali i postepeno. Svako ima neki svoj stil i to je razumljivo. Zato i mora da postoji razumevanje. Takođe, ima mnogo ljudi u upravi koji savetima, autoritetom i delatnostima mogu da pomognu. Za početak će i to biti dovoljno.

Da li posle Petkovića i Garida očekujete još neki dolazak?

- Razgovarao sam s trenerom i on mi je rekao da je ovo što imamo dovoljno. Već sam rekao da ova ekipa može za 30 odsto bolje, a ne zaboravite i da imamo samo još 15 utakmica i ne treba se zaletati. Mi moramo da razmišljamo i šta ćemo od juna.

Smatrate da je sadašnji igrački kadar zadovoljavajući?

- Ne vidim da je ovaj tim idealan, daleko od toga. Slabosti vide i drugi koji gledaju utakmice. Čak i u ovoj situaciji mi smo mogli mnogo više. Mislim da ovaj tim može da bude prvak, čak i da mi ima šest bodova više u ovoj ligi. U jednom trenutku smo ispustili prvo mesto, a to ne sme da nam se dešava, morali smo da ga izdržimo - između ostalog je rekao Džajić.

Video: Ovako je Zvezda "pregazila" Radnički: Šest golova na viđeno na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA