Kad bi Lejkersi igrali samo kod kuće

 
  • 0

Kobi Brajant ponovo najzaslužniji za novu pobedu "jezerdžija" pred svojim navijačima. Radmanović slab, Atlanta jaka...

Predvođeni Kobijem Brajantom Los Anđeles Lejkersi su nastavili da melju na domaćem terenu, baš kao i Indijana, dok je ATlanta demolirala Toronto Kanadi uz ponovo slab učinak Vladimira Radmanovića.

Bez velikih potresa i derbija protekla je NBA noć između utorka i srede. Za razliku od mečeva na gostovanjima, Lejkersi blistaju u svom Stejpls centru, gde je na 13. meču zabeležena 11 pobeda, ovoga puta protiv Šarlota. Kobi Brajanta je postigao 24 poena, uz zanimljiv šut za 3 poena (2/11).

Vladimir Radmanović je 19 minuta bio u igri i sa 0 poena učestvovao u demoliranju Toronta od strane Atlante na njegovom terenu - 100:77. Houksi igraju sjajno ove sezone, mnogi ih video kao potencijalno iznenađenje plej - ofa ove sezone. Džo Džonson je ponovo bio neumoljiv, strelac 30 poena, kome je podršku pružio iskusni Trejsi Mekgrejdi sa 15.

Najneizvesnije pobede izvojevao je Boston protiv Klivlenda na strani, revanširavši se tako za poraz od pre nekoliko dana. Seltiksi su poslednju četvrtinu dobili 15 razlike, na kraju slavili 3, a prvi strelac tima u ključnim trenucima je bio Pol Pirs (20 poena).

Memfis je u produžetku pobedio favorizovani Denver iako je 42 minuta bio bio u rezultatskom zaostataku.  Ipak, poeni Tonija Alena 5 sekundi pre kraja doneli su produžetak gde su psihički jači Grizliji došli do izražaja.

Rezultati

Klivlend - Boston 90:93

Indijana - Nju Džersi 106:99

Toronto - Atlanta 77:100

Njujork - Detroit 113:86

Memfis - Denver 100:97

Golden Stejt - Sakramento 93:90

Lejkers - Šarlot 106:73

Video: Željko Obradović pred meč protiv Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA