U PARTIZANU SPREMNI: Grubor će dočekati policiju!

 
  • 0

Na adresu kluba iz Humske nije stigla nikakva najava da će inspektori pročešljati finansijske izveštaje, a ako i do toga dođe, inspektore će dočekati samo gensek kluba

Posle posete Radne grupe Uprave kriminalističke policije rukovodstvu fudbalskog kluba Crvena zvezda, istog dana je medijima prostrujala vest da sličan "upad" očekuje i klub iz Humske.

U Partizanu je za Telegraf potvrđeno da na adresu kluba nije stigla najava da će doći inspektori da pročešljaju papire i finansijske podatke poslovanja, ali da će, ukoliko dođe do dolaska policije, inspektore dočekati isključivo generalni sekeretar kluba Darko Grubor.

- Obaveza je generalnog sekretara, po zakonu i statutu kluba da sarađuje sa svim predstavnicima svih državnih institucija. To je u opisu njegovog posla, i bilo kakve priče da treba neko drugi iz rukovodstva da dočekuje inspektore su čiste insinuacije - rekao je za Telegraf portparol Partizana Nenad Danilović.

(Telegraf.rs)

 

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA