PODRŠKA BASKET LEGENDE: Žeravica posetio rukometaše (FOTO)

 
  • 0

Proslavljeni košarkaški stručnjak, koji živi u Saragosi, došao da poželi sreću srpskim "orlovima" na Svetskom prvenstvu

Košarkaška legenda koja živi u Saragosi, Ranko Žeravica, posetio je našu rukometnu reprezentaciju već na prvom treningu u hali "Princ Filip".

Čovek koji je ispisivao najslavnije stranice srpske i evropske košarke prati rukomet, pogotovo igre lokalnog Aragona, a kako živi u blizini dvorane, često ga ljubitelji rukometa mogu videti na tribinama.

Selektor Veselin Vuković iskoristio je priliku i predstavio reprezentativcima gospodina Žeravicu, koji je dočekan aplauzom.

- Gledaću, naravno, sve naše mečeve. Živim blizu hale, tako da mi neće predstavljati problem da navijam i uživam u mečevima naše selekcije. Pratim igre Aragona, tima iz ovog grada, koji je u velikim finansijskim problemima. Takođe, gledam sva sportska dešavanja u svetu, jer imam 11.000 kanala na televizoru.

Na pitanje novinara da je i ove godine jedan od kandidata za Kuću slavnih, Žeravica je rekao:

- Meni je mnogo interesantnije da cu ići prve nedelje aprila u Atlantu, gde ću dobiti nagradu za životno delo od trenerske organizacije SAD nego nominacija za Kuću slavnih. 

(Telegraf.rs/rss.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA