KUP ITALIJE: Vučinić ponovo koban za Milan

 
  • 0

Juventus je u Torinu golom crnogorskog internacionalca u 95. minutu pobedio Milan i plasirao se u polufinale Kupa Italije

Crnogorski fudbalski reprezentativac Mirko Vučinić ponovo je režirao meč Kupa Italije, a epilog je isti kao i prošlogodišnji. On je golom u produžetku Juventus odveo u polufinale, a Torinezi su sa 2:1 (1:1, 1:1) savladali Milan.

Što se golova tiče u regularnom delu, oni su pali u razmaku između 6. i 12. minuta prvog dela. Prvo je sjajni Stefan El Šaravi goste iz Milana doveo u prednost. Navijači "stare dame" se nisu umirili, a "eksplozija" se dogodila posle samo šest minuta kada je Đovinko doneo izjednačenje. "Atomski mrav" odlično je izveo slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora i naterao Marka Ameliju da samo pogledom isprati loptu u mrežu.

Nadu Milana ugasio je Vučinić u 95. minutu. Krenula je polukontra domaćina, De Ćelje je kratko doturio loptu do Vučinića, a crnogorski napadač ju je samo "bocnuo" preko Amelije.

Kup Italije, četvrtfinale:

Lacio - Katanija 3:0

Juventus - Milan 2:1

Inter - Bolonja (15. januar)

Fiorentina - Roma (16. januar)

Polufinale:

Lacio - Juventus

Inter / Bolonja - Fiorentina / Roma

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA