ŠTA TO BI? Gvardiola potpuno iskulirao Ronalda na dodeli nagrada FIFA! (VIDEO)

 
  • 1

Portugalac je stavio rame na ruku Gvardioli, koji je sedeo, a kad je ovaj to primetio - samo je pogledao zvezdu madridskog Reala i okrenuo glavu

Posle ovogodišnje dodele "Zlatnih lopti", na internetu je najmanje zanimljivo to što je Leo Mesi osvojio četvrto priznanje za najboljeg fubalera.

Malo prođe pa se na Jutjubu pojavi neki interesantan detalj sa ceremonije. Najpre je to bila kisela faca Kristijana Ronalda kada je ponovo izgovoreno ime Argentinca, potom pozdravljanje Ikera Kasiljasa i "Zube" Ronalda na liniji ruka-zadnjica, pa hvatanje Murinja u laži što nije došao u Cirih...

Ali evo i najnovijeg detalja u kom su glavni akteri drugi najbolji igrač Kristijano Ronaldo i drugi najbolji trener Pep Gvardiola.

Bivši trener Barselone u potpunosti je "iskluirao" Portugalca koji je u prolazu pokušao da ga pozdravi. Ronaldo je stavio rame na ruku Gvardioli, a kad je ovaj to primetio - samo je pogledao zvezdu madridskog Reala i okrenuo glavu!

Gvardiola je poznat kao vrlo korektan čovek i sportski radnik, ali izgleda da on ne oprašta situaciju kada ga je Ronaldo na utakmici "El Klasika" gurnuo.

Zamislite samo da je Žoze Murinjo ovako ignorisao Lea Mesija...

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA