ĐOKOVIĆ: Sledeći put osvajamo trofej

 
  • 1

- Ana, tebi hvala što si od svih koje si mogla izabrala mene. Ja imam samo tebe - zadovoljan je ipak bio prvi reket sveta posle poraza od Španije u finalu Hopman kupa

Valjda četvrta neće biti magareća?!

Najbolji svetski teniser Novak Ðoković rekao je posle poraza od Španije u finalu Hopman kupa da se nada tome da će sledeće godine, kada bude igrala četvrti put na turniru u Pertu, ekipa Srbije uspeti da osvoji trofej.

- Špancima čestitam na trofeju, bili su bolji. Ana, tebi hvala što si od svih koje si mogla izabrala baš mene. Ja imam samo tebe. Treći put igramo zajedno, nismo uspeli da osvojimo titulu, nadam se da ćemo sledeći put uspeti - rekao je Ðoković posle poraza u finalu u Pertu.

Srbija je izgubila ukupnim rezultatom 2:1, a pobednički poen Španiji doneo je miks dubl Fernando Verdasko - Anabel Medina Gariges, koji je bio bolji od Ðokovića i Ane Ivanović - 6:4, 7:5.

Vodeći poen za Srbiju prethodno je osvojio Novak Ðoković pobedom nad Verdaskom 6:3, 7:5, a izjednačila je Medina Gariges, koja je bila bolja od Ivanovićeve 6:4, 6:7 (3:7), 6:2.

- Reći ću slično kao i Novak, bili smo blizu, čestitam Anabel na sjajnoj igri. Nadam se da ćemo ponovo doći ovde i osvojiti titulu - rekla je Ivanovićeva.

Španska teniserka Medina Gariges kazala je da je tokom čitave karijere sanjala o ovakvom trijumfu.

- Imam 30 godina i konačno mi se želja ispunila, tako da sam veoma, veoma srećna. Publika je bila odlična, kao na gren slem turnirima - poručila je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba Brenin

    6. januar 2013 | 11:48

    Na zalost mu je Ana koja nije u toj klasi u finalnom mecu samo smetala.Nole je spance sam mogao da pojede za dorucak da mu Ana nije smetala.Moj komentar nije da Ana nema pojma nego da bi morala jos više da radi na tehnici i brzini da bi mogla da mogla da se pomeri sa 13.mesta svetske rang liste i osviji neki turnir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA