ZALUDEO STATISTIČARE: Teodosić maestralno asistirao, a nije?! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Plejmejker moskovskog CSKA na meču protiv Albe zabeležio je prelepu asistenciju, dok, prema zvaničnoj statistici, nije imao nijednu

Plejmejker srpske reprezentacije i CSKA iz Moskve Miloš Teodosić dosta dobija kritike zbog svog stila igre, nonšalantnosti, preterane lucidnosti, ali često i on sve to prikaže na neverovatana način. Upravo je takav bio na utakmici Evrolige protiv Albe (75:57), kada je maestralnom asistencijom zaludeo Berlince, ali i statističare Evrolige.

Neverovatno zvuči podatak da je Miloš odigrao neki meč, a da nije imao asistenciju. Prema statističarima najelitnijeg evropskog takmičenja, i to je moguće. Prema zvaničnim podacima sa te utakmice, Teo nije imao nijednu asistenciju. Miloševa statistika je u prvom redu, a obratite pažnju na poslednju kolonu.

Međutim, da sve bude mnogo zanimljivije, te iste večeri je njegova neverovatna asistencija ka Ponkrašovu, dva minuta pre kraja, proglašena za najbolju asistenciju 2. kola Top 16 faze Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako huligani upadaju na stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA