VESELI ZLATAN: Iznervirao obezbeđenje jer se šalio na račun Gvardiole!

 
  • 0

Švedski reprezentativac se silno zabavlja na pripremama Pari Sen Žermena u Dohi, gde je na treningu oduzeo voki-toki obezbeđenju i napravio malu pometnju

Zlatan Ibrahimović ostavlja utisak gde god da se pojavi. Ponekad loš, ponekad dobar, ponekad nas zadivi majstorijama na terenu, ali uvek je bez dlake na jeziku i sa klikerom šaljivdžije u glavi.

Možda se sećate kada se posvađao sa sudijom oko flašice vode, ili kada je bez problema rekao "neće valjda Mesi opet da osvoji Zlatnu loptu". Bio je jednom prilikom i vrlo nepristojan kada je srpskog internacionalca Nikolu Pejčinovića psovao na srpskom. Ovog puta je sve to nekako spojio u jednu "šalu".

Ibrahimović je na putu ka trening centru u Dohi, gde se nalazi na pripremama sa Pari Sen Žermenom, napravio pravi rusvaj među obezbeđenjem. Jednom telohranitelju je oduzeo voki-toki i potom izdavao "naređenja":

- Idite i pronađite Pepa Gvardiolu! Kad to uradite, idite svojim kućama i sa svojim suprugama napravite sinove kojima ćete dati ime Zlatan - našalio se na svoj način Ibrakadabra i njemu je to bilo baš zabavno, dok se obezbeđenju ova šala i nije toliko dopala.

Ovom prilikom je kapiten švedske reprezentacije još jednom pokazao šta misli o nekadašnjem treneru Barselone, zbog koga je, kako je ranije otvoreno rekao, i napustio taj španski klub.

Trenutno je glavna zvezda francuskog Pari Sen Žermenu za koji je ove sezone odigrao ukupno 22 utakmice, 20 puta zatresao protiničke mreže, a upisao i devet asistencija. Kao najbolji igrač kluba sa "Parka prinčeva" pokušava da pomogne Karlu Anćelotiju da ovom velikanu donese prvu titulu šampiona Francuske posle 19 godina. Postoji samo jedan "problem"... Ibra hoće sve titule!

- PSŽ je klub u tranziciji. Imamo fantastične igrače, ali treba imati strpljenja, jer je ovaj projekat počeo pre godinu i po dana. Ovde sam tek šest meseci ali vidim da se stvari razvijaju veoma brzo - rekao je Šveđanin, koji je naglasio da je i veoma sazreo od kako je stigao u Francusku, odnosno kao da je "ostario 10 godina" kako on kaže.

- Ne očekuje se baš od igrača koji je u zenitu karijere da dođe u PSŽ i zato sam znao da ću biti meta medija. Klubovi poput PSŽ-a ili Mančester sitija imaju projekte postajanja uticajnih na fudbalkoj mapi i zato veliki igrači odlučuju da dođu u njih. Ne zbog novca, već zbog želje da učestvuju u tim projektima i zbog novih izazova i uzbuđenja - rekao je Ibrahimović.

Već smo napomenuli šta je tačno Zlatanov cilj.

- Želimo da pobedimo u svim takmičenjima (francusko prvenstvo, Liga šampiona i francuski Kup) - lud li je Ibra? Ili ne?

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA