ZVANIČNO: Srećko Katanec selektor Slovenije!

 
  • 0

Fudbalski savez Slovenije (NZS) i zvanično je imenovao u sredu novog starog trenera A reprezentacije umesto otpuštenog Slaviše Stojanovića

Kao što je ranije najavljeno, Srećko Katanec po drugi put na klupi Slovenije!

Fudbalski savez Slovenije (NZS) u sredu je i zvanično objavio je da je Srećko Katanec preuzeo mesto na klupi od Slaviše Stojanovića, koji je smenjen ranije ovog meseca zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Mundijal 2014. u Brazilu.

Stojanoviću je otkaz uručen, pošto je sa reprezentacijom Slovenije u prva četiri kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine zabeležio samo jednu pobedu u Grupi E. Slovenija je sada petoplasirana u grupi sa tri boda, dok je Švajcarska lider sa 10 bodova, a prati je Norveška sa sedam, kao i Albanija i Island sa po šest bodova.

Ktanaec je 49-godišnji stručnjak i bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Jugoslavije koji je sa mnogo uspeha vodio slovenačku reprezentaciju između 1998. i 2002. Popularni “zmajčeki” izborili su u tom periodu plasman na Prvenstvo Evrope 2000. u Belgiji i Holandiji i na Prvenstvo sveta 2002. u Japanu i Južnoj Koreji.

Po povratku na klupu Katanec će najbolje slovenačke fudbalere predvoditi na prijateljskoj utakmici 6. februara u Kopru protiv selekcije Bosne i Hercegovine.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA