Lukaš zvanično u PSŽ-u

 
  • 0

- Sportski direktor Leonardo mi je dosta pomogao da donesem odluku i na pola sezone napustim Brazil - rekao je doskorašnji fudbaler Sao Paula

Talentovani brazilski napadač Lukaš Moura konačno je napustio Sao Paulo i pridružio se novim saigračima u Pari Sen Žermenu, prenose danas francuski mediji.

Interesovanje za Lukasa pokazali su Mančester junajted i Real, ali je 20-godišnji fudbaler još letos odlučio da za 40 miliona evra pređe u PSŽ.

- Ovo je veliki izazov za mene i napredak u karijeri, jer takmičenja u Evropi su mnogo jača. Dosta brazilskih fudbalera je uspešno igralo u PSŽ-u i nadam se da mogu da ispišem novu stranicu u istoriji ovog kluba. Sportski direktor Leonardo mi je dosta pomogao da donesem odluku i na pola sezone napustim Brazil - rekao je Lukas.

On je za reprezentaciju Brazila odigrao 22 utakmice i postigao tri gola, a uz Nejmara i Oskara, jedan je od najtalentovanijih igrača "karioka".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Tajrik Džons pred Virtus: Neće biti lakše, znamo za šta smo sposobni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA