BERLUSKONI: Bolji sam od Bernabeua, a on ima stadion

 
  • 0

- Nećemo dovesti Balotelija, mi imami Nijanga koji je bolji igrač. Sada ne možemo da se borimo za titulu, ali stvorićemo novi tim, kamen temeljac je El Šaravi kao i Šiljo - rekao je gazda Milana

Nekadašnji premijer Italije ispustio je "dizgine" kluba iz ruku, ali od kada se vratio na čelo Milana roso-nerima su se otvorili neki novi vidici. Jedna od najstarijih ekipa u Seriji A se "reorganizovala", a Silvio Berluskoni kaže da će El Šaravi uz Nijanga biti "kamen temeljac novog tima". Usput, po ko zna koji put je ponovio da je Ibrahimovića prodao zbog para i godina, dok je Silvi dozvolio da ode samo zbog novca koji je dobio od šeika.

- Ja sam kao predsednik osvojio najviše trofeja u istoriji fudbala, više od Bernabeua kome su posvetili stadion - ponovio je po ko zna koji put Berluskoni i dodao:

- Nećemo dovesti Balotelija, mi imami Nijanga koji je bolji igrač. Sada ne možemo da se borimo za titulu, ali stvorićemo novi tim, kamen temeljac je El Šaravi kao i Šiljo - rekao je Berluskoni.

(Telegraf.rs)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA