TEODOSIĆ: Nisam pričao sa Krstićem godinu dana

 
  • 0

Košarkaš CSKA i srpski reprezentativac Miloš Teodosić otrkio je ruskim medijima da godinu dana nije razgovarao sa saigračem i svojim zemljakom Nenadom Krstićem.

Teodosić je u intervjuu za rsport.ru ispričao kako će provesti Novu godinu, da kad igra igrice uvek bira Ronalda i da je kao mali bio golman u fudbalu.

- Imali smo Krstić i ja jedan konflikt pre tri-četiri godine na treningu. Posle toga nijedan od nas nije hteo da počne da priča prvi, jer smo previše ponosne osobe.

POMIRENJE U REPREZENTACIJI

-Nismo razgovarali godinu dana. Iskreno, tada smo, ja mislim, najbolje igrali i imali smo sjajnu komunikaciju na terenu. Godinu dana posle toga, došli smo na okupljanje reprezentacije, otišli na žurku i jednostavno ponovo progovorili - rekao je Teodosić za rsport.ru

On je otkrio da je kao mali najviše vremena provodio igrajući fudbal, a da je uglavnom bio golman. Srpski plejmejker, koji je veliki fan Crvene zvezde, kaže da je uvek zabavno peckanje sa Krstićem, koji je veliki fan Partizana.

- Krstić navija za Partizan. Šalimo se i zabavno je. Sada nam se pridružio i Micov, za koga iskreno nemam pojma za koga navija. Danas kaže Partizan, sutra Zvezda - naveo je Teodosić, koji u Moskvi dosta vremena provodi i sa nekadašnjim prvotimcima Partizana, sada fudbalerima moskovskih klubova CSKA i Dinamo Zoranom Tošićem i Markom Lomićem.

MESI NIJE VANZEMALJAC

On je potom odgovorio na pitanje ko je bolji Ronaldo ili Mesi.

- Kada igram igrice, biram Ronalda, jer je tu bolji. Ipak, u stvarnom svetu dižem ruku za Mesija. Ne mislim da je vanzemaljac, ali takvog igrača nismo videli u poslednjih 50 godina. Nisam siguran da ću u ovom životu videti još jednog igrača kao što je on. Takav je bio i Majkl Džordan, a sada je to Mesi - istakao je srpski košarkaš.

Na kraju je Teodosić otkrio sa kim će provesti Novu godinu

- Biću sa Nenadom Krstićem i Vladimirom Micovim i njihovim suprugama. Pošto oni imaju malu decu, ne mogu da izlaze, mi ćemo se okupiti kod nekog od njih u domu i bez alkohola, uz đus i možda koka-kolu, proslaviti.

(Telegraf.rs / rsport.ru)

 

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA