ANŽI DEMANTUJE: Laž je da smo poslali ponudu za Mesija!

  • 0

U poslednjih nekoliko dana mediji su prenosili informacije da je u Barselonu stigla neverovatna ponuda za najboljeg igrača Lea Mesija vredna 250 miliona evra! Najdalje je u nagađanjima otišao španski "Mundo deportivo", koji je naveo da je Mesi odbio godišnj platu od 30 miliona! Ipak, otprilike su svi složili u nagađanju da je tu "nepristojnu" ponudu poslao Anži iz Mahačkale i njihov bogati predsednik Sulejman Kerimov.

Međutim, to je sve bio samo trač jer se oglasio German Tkačenko, portparol tima iz Mahačkale.

- Nema ni trunke istine u članku objavljenom u Španiji. Neko je sve to izmislio. Ta izmišljotina se u poptunosti kosi sa našim principima. Sve što je objavljeno je laž - rekao je Tkačenko, u čijem klubu igra najplaćeniji fudbaler sveta Samjuel Eto, koji godišnje prima basnoslovnih 20 miliona evra.

Mesi je prošle nedelje odlučio da produži ugovor sa Barselonom do 2018. godine, uz obrazloženje da želi nove titule u dresu katalonskog velikana.

Anži je nakon 19 odigranih kola u Premijer ligi Rusije na drugom mestu, a plasirao se i u četvrfinale Kupa najveće zemlje na svetu (protivnik u aprilu je Dinamo iz Moskve) i narednu rundu Lige Evrope, gde će mu protivnik biti Hanover.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA