POVEĆAN DUG ZVEZDE! Potraživanja veća od 50 miliona evra!

 
  • 1

Taman kad je nova uprava pomislila da je stekla kompletnu sliku o finansijskim obavezama, pojavila su se potraživanja "Erste banke" od 1.500.000 evra i "Inteze" od milion evra

FK Crvena zvezda, pored poznatih 48,8 miliona evra dugovanja, ima još obaveze od 1.500.000 evra prema "Erste banci" i milion evra duga prema banci "Inteza".

Postoja0 je dogovor da dug "Intezi" u Zvezdino ime vrati italijanskia firma "Leđea", koja je sponzor kluba sa "Marakane", međutim proizvođač sportske opreme nije u mogućnosti da da ispuni obaveze, pa je teret pao na "crveno-bele".

Što se tiče duga prema "Erste banci", kredit je podigla firma "Red star kompani", ali je jemstvo dao klub. Pošto ni oni nisu sposobni da vrate novac, Zvezda je dužna da ispuni i tu obavezu.

- Dolaskom nove garniture u klub, neophodno je bilo da se utvrdi finansijsko stanje. Taman kada su pomislili da su ustanovili kome se sve dugije, pojavile su se još dve banke. U ovom trenutku, dug kluba prelazi 50 miliona evra - izjavio je neimenovani izvor za "Informer".

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SveTac

    29. decembar 2012 | 09:04

    treba ukinuti sve stadione pa tamo na livadu a na njihovim.nestima izgraditi skole vrtice fakultete i to sve za dzabe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA