HUMANI GEST: Štimac poklonio igračke i knjige Centru za rani razvoj

 
  • 1

- Nadam se da ću makar malo pomoći centrima za rani razvoj u Beogradu i Nišu, da pomoću doniranih UNICEF-ovih igračaka i knjiga lakše sprovode program u radionicama – rekao je srpki košarkaš

Srpski košarkaš i član turskog Banvita Vladimir Štimac poklonio je pakete UNICEF-ovih igračaka i knjige izdavačke kuće "Laguna" Centru za rani razvoj dece Udruženja građana "Roditelj" u Beogradu i Nišu.

- Veoma mi je drago sto ću ovim gestom mališanima omogućiti da imaju bolje uslove za rast i razvoj. Nadam se da ću makar malo pomoći centrima za rani razvoj u Beogradu i Nišu, da pomoću doniranih UNICEF-ovih igračaka i knjiga lakše sprovode program u radionicama. Žao mi je sto nisam u mogućnosti da zbog profesionalnih obaveza učestvujem u radionicama, ali obećavam da ću prvom prilikom, kada stignem u Beograd, posetiti Centar i druziti se sa mališanima.

Predsednica Udruženja "Roditelj" Dragana Soćanin zahvalila se na ovom humanom gestu i velikodušnom poklonu koji će, kako kaže, u mnogome doprineti obogaćivanju sadržaja radionica koje ovo udruženje ogranizuje.

- Smatramo ovo dvostruko humanim činom jer kupovinom UNICEF-ovih igračaka pomažu se mališani kojima je pomoć najpotrebnija, ali i rad u našim centrima. Mislimo da o ovakvim gestovima ne treba ćutati, već ohrabriti sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da krenu stopama Vladimira Štimca i pomognu što kvalitetnije i uspešnije odrastanje naše dece.

Centri za rani razvoj dece koji su uspostavljeni uz podršku UNICEF-a i prvi su ovakve vrste u zemlji. Specifičnost rada Centra za podršku ranom razvoju jeste u tome što se primarno radi sa roditeljima na osnaživanju njihovih kompetencija, a paralelno i sa decom.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA