KRAJ ŠPANSKE SERIJE: Ronaldo neće da produži ugovor sa Realom!

 
  • 1

Uprava "kraljevića" je htela da produži saradnju sa Portugalcem do 2018. godine, ali on planira da napusti Madrid već na leto 2015. godine. Ronaldo u kontaktu sa Patrisom Evrom

Prva zvezda madridskog Reala Kristijano Ronaldo odbio je da produži ugovor sa klubom.

Španska "Marka" je prenela da će Portugalac napustiti "Santjago Bernabeu" na leto 2015. godine kada mu ističe ugovor – pod uslovom da uprava ne odluči da na njegovom ranijem odlasku zaradi.

Ova još nepotvrđena vest ide u prilog slici da u madridskom klubu odavno nije dobra situacija, pogotovo ako se navijači prisete Ronaldovih izjava od pre nekoliko meseci da je nesrećan u Realu. Klub je hteo da stvar reši popravljanjem uslova za Portuglaca, koji je nedavno navodno zahtevao isti tretman kao Leo Mesi u Barseloni, koji je po novom ugovoru dobio mnogo bolje uslove.

"Marka" dalje navodi da je CR7 u kontaktu sa nekadašnjim saigračem iz Mančester junajteda Patrisom Evrom, koji je mišljenja da bi se Portugalac vrlo rado vratio na "Old traford".

Real bi da sa Ronaldom produži saradnju do 2018. godine i ne želi da ga proda, ali ako se najveća zvezda ne predomisli, moraće da ga proda nakasnije do leta 2014. kako bi vratili barem deo od skoro sto miliona evra koje su za njega platili Junajtedu 2009. godine.

"Crveni đavoli" su prvi na listi Ronaldovih prioriteta u slučaju odlaska iz Madrida. Nedavno je priznao kako mu nedostaju Aleks Ferguson i "Old traford", ali Englezi trenutno nemaju novac za takav transfer.

Ostrvski mediji, a među njima najviše "The Sun", ipak ne misle da je senzacionalan povratak nemoguća misija posle tvrdnji da je već dogovoren i iznos odštete od 145 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    27. decembar 2012 | 21:57

    Uvek je tužno kad se završi španska serija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA