KOKTEL ASS: Asmir Kolašinac i Dragana Tomašević najbolji! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Na svečanosti predsednik Atletskog saveza Veselin Jevrosimović otkrio planove o izgradnji hale koja će "kraljicu igara" podići na viši nivo u Srbiji

Čelnici Atletskog saveza Srbije priredili su novogodišnji koktel na kom su uručene i godišnje nagrade najboljim atletičarima, trenerima i klubovima. Veselin Jevrosimović, predsednik ASS, kao domaćin, istako je da je ovo bila jedna od najuspešnijih godina za srpsku atletiku.

- Ovo je veoma uspešna godina za atletski sport u Srbiji. Mi ćemo i dalje da nastavimo da radimo u pravcu koji daje rezultate. Najbitnije je da smo napravili pomak, približili smo se izgradnji prve atletske dvorane u  Srbiji - rekao je predsednik ASS i dodao:

- Sa izgradnjom počinjemo u januaru. Nastavićemo da ulažemo u edukaciju kadrova, posebno trenerskih, jer su oni stub našeg sporta.

Asmir Kolašinac i Dragana Tomašević proglašeni su za najbolje atletičare Srbije u seniorskoj konkurenciji. Kolašinac je u Helsinkiju, na Evropskom šampionatu, u bacanju kugle osvojio bronzanu medalju, dok je Dragana Tomašević, rekorderka Srbije u bacanju diska, najbolja seniorka.

- Drago mi je što sam dobio ovo priznanje jer je on samo rezultat rada i najbolje godine - rekao je Asmir Kolašinac.

Emir Bekrić i Ivana Španović najbolji su mlađi seniori, dok su Nemanja Kojić i Amela Terzić, šampionka Evrope u krosu, zasluženo postali laureati nagrada za najbolje u juniorskoj konkurenciji. U klupskoj konkurenciji AK Vojvodina iz Novog Sada je najuspešniji, dok su iza njih AK Novi Beograd i AK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA