SELEKTOR BIH: Želimo Savovića u reprezentaciji

 
  • 0

Centar Zvezde može da izabere da li će igrati za nacionalni tim Bosne i Hercegovine ili Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije BIH Aco Petrović rekao je da bi voleo da krilni centar Crvene zvezde Boris Savović zaigra za nacionalni tim Bosne na EP u Sloveniji 2013. godine.

Savović je rođen u Trebinju i ima državljanstvo BIH, ali i Srbije, i Petrović ističe da je na njemu da odluči za koga će igrati.

- Mi smo obavili sve predradnje, što znači i da smo razgovarali sa Savovićem. Imali smo zajednički ručak kome je prisustvovao i generalni sekretar Saveza BiH, koji je obavio razgovor sa Borisom - kazao je Petrović za portal MVP.

- Savović je rođeni Trebinjac, uz neke papire koji treba da dođu iz Crne Gore, on može da nastupi za nas. Nama nedostaje upravo ono što igrač Zvezde daje, kontrola skoka nam je bila problem u kvalifikacijama, a koliko vidim kroz regionalnu ligu, on bi nam doneo sjajnih 15-ak minuta kao zamena Mirzi Teletoviću.

- Na kraju krajeva, odluku će doneti Savović, ali verujem da više prostora može pronaći u reprezentaciji Bosne nego u Srbiji - rekao je Petrović.

(Telegraf.rs / MVP)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA