PALMA: Radomir Antić je glumac!

 
  • 2

- Antić tuži Srbiju za pare, a sve što je naučio o fudbalu, naučio je ovde - rekao je gradonačelnik Jagodine na svečanosti povodom 50 godina Fudbalskog saveza Jagodine

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma iskoristio je priliku da se na svečanosti povodom 50 godina Fudbalskog saveza Jagodine osvrne na tužbu bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radomira Antića, koji je u jesen 2010. godine, odmah po dobijanju otkaza, poveo spor protiv čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije.

Antić tuži Srbiju za pare, a sve što je naučio o fudbalu, naučio je ovde. On je samo bio glumac - poručio je Marković.

Svečanosti su prisustovali i predsednik  FSS Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković.

Karadžić je pohvalio rad gradonačelnika Jagodine i poklonio mu trenerku, otkrivši da će regionalni fudbalski savezi u Srbiji u januaru dobiti po 45.000 evra u sportskoj opremi.

Marković je izjavio da političari ne smeju da se mešaju u sport.

- Političari ne smeju da se mešaju u sport, posebno ne u onom delu ko i kada bi trebalo da igra. Na nama je da sportu pružimo logistiku. Ovo je moja poruka kolegama političarima, mi sportu moramo da obezbedimo novac i rezultati će doći - rekao je Marković.

Marković je istakao da se "sport u Jagodina finansira iz budžeta".

- Izgradili smo 50 igrališta na teritoriji Jagodine, stvorili uslove da se mladi bave sportom i sada imamo superligaše u fudbalu, ženskom rukometu, mušku i žensku košarku u prvoj ligi, borilačke sportove u najvišem rangu takmičenja - rekao je Marković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Igrač Vojvodine dao gol pa se boksovao sa korner zastavicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    22. decembar 2012 | 16:39

    Kada nam ovakvi govore sta je Antic i ko je Antic, vidi se dokle smo dogurali. Antic tuzi Srbiju zato sto njegov ugovor koji mu je garantovan NIJE ISPOSTOVAN ... To se zove legalitet Palma. Nesto cemu ni vas ni vase likove niko ne moze nauciti jer ste sami seme komunizma i ponikli u njemu... Takodje, i otici cete sa komunizmom !!!!

  • vlada

    22. decembar 2012 | 13:17

    PALMU ZA PREDSEDNIKA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA