GORELA PODGORICA! Crnogorsko slavlje se iz "Arene" preselilo u "Moraču"!

Evropske šampionke dočekalo 7.000 navijača kako bi proslavili titulu osvojenu u Srbiji. Svečano i na aerodromu...

  • 2

Oko 7.000 navijača dočekalo je tri sata posle ponoći nove šampionke Evrope u rukometu - Crnogorke u dvorani "Morača" u kojoj inače igra evropski klupski šampion Budućnost.

Pesma, baklje, suze, ali i tuča navijača na tribinama sa obezbeđenjem obeležili su emotivni doček rukometašica koje su i u Beogradu imale podršku iz nekoliko hiljada grla.

- Znam da ste dugo čekali, ali imali ste i koga. Ovo su velike herioine, savremene, mladost iz Crne Gore. Hvala vam na svemu, volimo vas - rekao je Adžić.

Kako prenose crnogorski mediji, šampionke Evrope na aerodromu dočekali su i predsednik Crne Gore Filip Vujanović i gladonačelnik Podgorice Miomir Mugoša.

- Dve medalje u roku od četiri meseca, pa ljudi… Ali nikad nije mnogo. Zlato je tu, pozlatili smo ovu godinu. Hvala vam što ste od početka do kraja godine bili uz nas. Hvala i mojim saigračicama, za koje kažem da su moja familija - rekla je Ana Ðokić.

Pre počasnog kruga u hali i preuzimanja torte u obliku zlatnih lavica, crnogorske rukometašice su simulirale tajm-aut na sredini terena.

(Tanjug/Telegraf.rs/foto: Vijesti)

(Tanjug/Telegraf.rs/Foto:)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA