BOŠKOVIĆ: Malo je nedostajalo

Dragan Adžić, selektor rukometašica Crne Gore, posle pobede nad Srbijom rekao je da je "rukomet na dobitku"

  • 0

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković rekao je posle poraza od Crne Gore da nema šta da zameri igračicama, i obećao da će spremno dočekati meč za bronzu protiv Mađarske.

- Šteta što nismo slavili, imali smo šansu, malo je nedostajalo, ali nemam šta da zamerim devojkama. Celo prvenstvo smo odigrali jako dobro, šteta što nismo prošli u finale. Nadam se da ćemo se podići i sutra pobediti Mađarasku u meču za bronzu. Kao i do sada što smo zaboravili svaki meč, tako ćemo i sada. Ovaj poraz je iza nas i mislim da naredna utakmica neće biti problem - rekao je Bošković na konferenciji za medije posle poraza od 27:26 u polufinalu EP.

Reprezentativka Biljana Tomašević uplakan posle meča rekla je da Srbija zaslužuje da osvoji medalju na EP.

- Ostaje nam da se oporavimo, skupimo snagu za sutrašnji meč, jer zaslužujemo medalju. Hvala publici, pomgli su nam puno večeras, nadam se da će u istom broju doći sutra - rekla je Tomaševićeva.

Selektor Crne Gore Dragan Adžić poželeo je Srbiji sreću u sutrašnjem meču protiv Mađarske i voleo bi da Srbija odigra kvalitetno i ostvari veliki rezultat.

- Presrećan sam zbog pobede, a još više zbog ambijenta u dvorani. Rukomet u Srbiji je na dobitku posle ove utakmice - rekao je Adžić.

Srbiju u nedelju od 14.30 očekuje meč za treće mesto protiv Mađarske, dok se u finalu od 17 sati sastaju Crna Gora i Norveška.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA