Sat vremena tenisa sa Anom Ivanović košta 3.700 dolara!

 
  • 1

Na Neker kupu organizovano prikupljanje sredstava za fondaciju Novaka Đokovića, a između ostalog, na ponudi je bio i sparing meč sa srpskom teniserkom koji je na kraju prodat za 3.700 dolara

Neker kup organizuje jedan od najbogatijih ljudi planete Ričard Bronson na svom ostrvu usred Karipskog mora. Gosti su mu razne zvezde poput Novaka Đokovića ili Džona Mekinroa. Osim što igraju tenis, takođe se dobro zabavljaju, kupaju na rajskim plažama Kariba, ali se bave i humanitarnim radom.

Bronson je juče na svom blogu napisao: "Za one ljude koji su došli na Neker kup zbog tenisa i uzbudljivog odmora organizovali smo i aukciju kako bismo sakupili novac za fondaciju Novaka Đokovića i lokalne fondacije ovde, na Britanskim devičanskim ostrvima", darežljiv i domišljat je bio domaćin ovog prefinjenog teniskog kupa.

U ponudi su se našle razne stvari, počevši od VIP teniskih karata i lepih odmora na zimskim destinacijama, pa do sparing mečeva sa veteranom Andreom Agasijem i srpskom teniserkom Anom Ivanović.

Aukcija i nadmetanje trajalo je ceo dan i na kraju je sat vremena igranja tenisa sa šampionkom Rolan Garosa iz 2008. godine koštao 3.700 dolara. To zadovoljstvo imaće jedna od najuticajnijih žena Istočne obale SAD Bridžet Tomson. Ana i Bridžet će razmeniti nekoliko udaraca na terenu uoći US Opena.

Još stvari je kupljeno koje su u vezi s Ivanovićevom. Njena fotografija i potpisani kačket prodati su za 200 dolara. Novak Đoković, sa druge strane, osim što je izgubio dubl meč od svog domaćina, nije bio uspešan ni u nadmetanju za nagrade.

Novak se nadmetao za ručak sa slavnim holivudskim režiserom Oliverom Stounom i za šestodnevni safari u Africi, ali oba puta je ostao kratkih rukava za nagrade, ali je bar sakupio novac za svoju fondaciju.

(Telegraf.rs)

Video: Karlik Džons o Lu Dengu, Srbiji i omiljenim igračima Orlova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvije Jovic

    5. oktobar 2013 | 15:22

    Gospodjice Ana pratim Vaše mečeve i dugo sam analizirao Vašu igru i došao sam do konstatacije da su Vaši problemi tehničke prirode a ne taktičke. Smatram da je potrebno da se vratite osnovnoj tehnici koju ste prilično zanemarili, pa iz tih raloga kod Vas dolazi do frustracije i dekoncentrcije i onda niste u stanju ni da razmišljate o nekakvoj taktici. Smatrm da u mnogim elementima treba izvršiti korekcije, pa ćete tek tada povratiti Vaše samopouzdanje koje Vam jako nedostaje da bi ste bili stara Ana od koje svi gaje strahopoštovanje. Očekujem Vaš komentar i ako mi odgovrite mogu Vam dati dosta saveta šta bi trebalo popraviti u Vašim udarcima kao i stavovima prilikom istih. Puno pzdrava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA