STIŽU PARE: Partizan dobija dva miliona evra od UEFA

 
  • 0

Generalni sekretar kluba Darko Grubor otputovao u Nion gde bi trebalo da pruži garancije na osnovu kojih će UEFA odblokirati novac koji su "crno-beli" zaradili nastupima u Evropi ove jeseni

Klub iz Humske trebalo bi da u narednih nekoliko dana dobije 2.150.000 evra od UEFA, što "crno-belima" sleduje na osnovu nastupa u Evropi ove jeseni.

Tim povodom u Nion je otputovao generalni sektetar Partizana Darko Grubor, koji će pred Komisijom za kontrolu finansija predstaviti poslovanje svog kluba. Partizan ima dugove prema igračima, zaposlenima u klubu, drugim klubovima, duguje i za porez, zbog čega je na crnoj listi UEFA, a Grubor bi trebalo da pruži garancije da će sva potraživanja biti regulisana, pa se očekuje da evropska fudbalska unije odblokira novac namenjen "crno-belima".

Grubor je trebalo da se pojavi pred komisijom u sredu, a sastanak je odložen za četvrtak zbog problema u avio-saobraćaju.

- U narednih nekoliko dana pomenuta sredstva trebalo bi da legnu na račun Partizana - potvrdio je portparol Nenad Danilović, koji je objasnio da UEFA premije za Ligu Evrope isplaćuje odmah, a ne na kraju sezone, kao što je slučaj sa premijama u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA