POVRATAK: Želabal Kešelja šalje u Zvezdu?

 
  • 0

Francuski internacionalac protiv Kahe Laboral igra poslednju utakmicu u dresu Cedevite, a po ovom saznanju, uprava Valensije želi da našeg reprezentativca zameni iskusnim Mikaelom

Mikael Želabal, u poslednjem kolu grupne faze Evrolige igra zadnju utakmicu u dresu Cedevite. Francuski internacionalac, koji je u Zagreb došao na nagovor Božidara Maljkovića, nije naveo razloge zbog kojih insistira da raskine saradnju sa timom.

Odlazak iz kluba čija je adresa u Sutinskim vrelima "uznemirio" je čelnike španske Valensije, koji su odmah počeli "operaciju Želabal". E, sada, ukoliko se obistini pisanje pojedinih medija na Iberijskom poluostrvu, dolazak Francuza zavisi od odlaska Marka Kešelja.

Naš reprezentativac je posle osvajanja Evrolige sa Olimpijakosom karijeru nastavio na obali Mediterana, ali nije dobio minutažu sa kojom može da bude zadovoljan. Opet, ako Kešelj zaista ode iz Španije, dolazak ili povratak u Crvenu zvezdu mogao bi da bude "opipljiv". Uostalom, videćemo rasplet do kraja ove nedelje.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA