OSTAJE: Radna grupa nije usvojila ostavku, Janković vodi Zvezdu na proleće!

 
  • 0

Na današnjem sastanku Radna grupa doneće odluku ko će voditi ekipu u prolećnjem delu sezone, a kako nezvanično saznajemo to će i dalje biti Aleksandar Janković čija ostavka neće biti usvojena* Na sastanku će biti i određen termin izbora za predsednika gde je bez konkurencije Dragan Džajić

Radna grupa fudbalskog kluba Crvena zvezda zajedno sa delom bivše Uprave na "Marakani" je odbacila ostavku Aleksandra Jankovića, a od 17 časova se očekuje da na konferenciji dosadašnji trener ostaje na svojoj poziciji i tokom drugog dela sezone.

Ovaj potez čelnika "crveno-belih" je logičan, jer su stranci Gončarenko, Munjoz, Bakero, Sa Pinto, koji se poslednjih dana provlače kroz medije, izuzetno skupi za trenutnu finansijsku situaciju u Zvezdi.

Član Radne grupe zadužen za finansije Nebojša Čović indirektno je potvrdio ranije da trener Zvezde neće biti stranac.

- Sve preko 100.000 evra za trenera je skupo. Ipak, trenera postavlja Džajić sa sportskim delom. Oni najbolje znaju - istakao je Čović.

Ostim toga, danas će na "Marakani" konačno biti nekih konretnih odluka po pitanju Zvezdine budućnosti. Danas bi trebalo da bude ozvaničena kandidatura Dragana Džajića za predsednika, ali i predloženi neki novi ljudi za rukovodeća mesta.

Tu se pre svega misli na Zorana Stojadinovića, koji će biti sportski direktor, i Zorana Bašanovića, kao direktora marketinga, a biće predložen i novi generalni sekretar, kao i članovi UO.

(Telegraf.rs / Sport)

Video: Igrač vratio glavom loptu golmanu, sudija mu dao žuti karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA