IBRAHIMOVIĆ: Neće valjda opet Mesi da osvoji Zlatnu loptu?! (VIDEO)

 
  • 2

Najbolji igrač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović nije ušao u finale izbora za najboljeg igrača 2012. godine, ali mu je najteže palo to što je Mesi najveći favorit za osvajanje prestižnog priznanja

Dva igrača Barselone Leo Mesi i Andres Inijesta i jedan igrač Reala Kristijano Ronaldo preostali su na skraćenom spisku Fife za dobijanje Zlatne lopte.

Na širem spisku našao se i švedski internacionalac Zlatan Ibrahimović, ali opet nije ušao u "veliku trojku", i to mu se baš i nije svidelo.

- Koliko puta je Mesi već dobio Zlatnu loptu? Dva ili tri puta? Ako žiri želi da bude makar malo više fer, onda bi morao ovoga puta da nagradu dodeli nekome drugom - kategoričan je Ibrakadabra, koji je nastavio sa incidentima na terenu, pošto je na poslednjoj utakmici svog tima protiv Nice opsovao srpskog internacionalca Nemanju Pejčinovića na srpskom jeziku.

Mesi je prošle godine izjednačio rekord Mišela Platinija sa tri uzastopne nagrade, a sada ima priliku da postane prvi fudbaler u istoriji koji je vredno priznanje dobio i četvrti put.

Pravo glasa imaju kapiteni i selektori svih članica Fife, kao i novinari, dopisnici "Frans fudbala", pa će Zlatan svojim glasovima moći da doprinese pri odlučivanju pobednika 7. januara na ceremoniji u Cirihu, ali po svemu sudeći, od njega će pet bodova dobiti ili Inijesta ili CR 7.

Zlatan je na meču sa Nicom napravio još jednu stvar - osim psovanja Pejčinovića, on je kod jedinog postignutog gola "svetaca" loptu lansirao u mrežu brzinom od 180 km/h.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FUDBAL

    2. decembar 2012 | 16:37

    VAZNO JE DA SAMO NISI TI POZVAN PREPOTETNO AROGANTNA BUDALO, PONASAS SE NESPORTSKI I DZABE TI JE SVE STO SI POSTIGAO DO SADA KAD SI GOVNO OD COVEKA

  • djidja

    2. decembar 2012 | 21:21

    Zlatan je madjionicar sto se tice fudbala.Ne razumem cemu ruzne reci.Ono sto ne volis izbegavaj.ZLATKO I BEZ ZLATNE KOPACKE TI SI IM PROFESOR:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA