ČELSI-SITI 0:0 Rafa nije probudio prvaka Evrope (VIDEO)

 
  • 0

Debi Rafaela Beniteza ličio je na uspavanku, a navijači su skandirali ime smenjenog Roberta Di Matea

Derbi kola bolje da nije odigran u Premijer ligi. Čelsi i Mančester Siti su odigrali jedan od lošijih međusobnih duela, bez golova, a osim tužnih 0:0 susret na "Stamford Bridžu" obeležio je debi Rafaela Beniteza na klupi prvaka Evrope.

Potvrdio je još jednom bivši strateg Liverpula, Intera... da zna sa "Građanima" jer ni 11 put nije poražen od tima iz Mančestera uzastopno.

To nije odoborovoljilo navijače "plavaca" koji su ga od prvog trenutka zvižducima pozdravili stavili mu do znanja da ga nele žele na klupi tima. Zanimljivo, parole podrške Robertu Di Mateu i skandiranje italijanskom stručnjaku koji je dobio otkaz posle poraza od Juventusa u Ligi šampiona jasno govori o stavu navijača.

Fernando Tores i Ešli Kol su imali "zicere" za pobedu, ali su se obrukali, pa je jalovi tim Roberta Manćinija još i fenomenenalno prošao u glavnom gradu.

NULE SVONSIJA I LIVERPULA

Svonsi i Liverpul   u 13. kolu Premijer lige u meču koji je bio zanimljiviji nego što bi moglo da se kaže po konačnom rezultatu.

U prvih 45 minuta ređale su se prilike sa obe strane, ali Pablo Hernandez u dva navrata, Itaj Šehter i Vejn Rutlidž nisu uspeli da savladaju golmana Liverpula Pepea Reinu. Sa druge strane Rahim Sterling pogodio je okvir gola, dobru šansu imao je i Glen Džonson, a pogodak Hoze Enrikea poništen je zbog ofsajda.

I u drugom poluvremenu bilo je interesantno, a pre svega u završnici kada su oba tima propustila po nekoliko prilika, Pepe Reina spasio je svoj tim sjajnom odbranom u 86. minutu, dok je Džondžo Šelvi u 90. propustio da gostima donese trijumf.

Sautempton je slavio protiv Njukasla (2:0) i sada imaju 11 bodova i polako beže sa dna tabele. Od ovih 11 bodova čak sedam su uzeli u poslednja tri kola. Strelci za "svece" su bili Lalana u 35. i Ramirez u 60. minutu.

Njukasl je nastavio lošu seriju i sada je vezao tri poraza u Premijer ligi.

PREMIJER LIGA 13. kolo:

NEDELJA:

Svonsi – Liverpul 0:0

Sautempton -Njukasl 2:0

Čelsi – Mančester siti 0:0

Totenhem – Vest Hem 3:1 (

SUBOTA:

Sanderlend – VBA 2:4

(Gardner 73, Sesenjon 87. – Gera 30, Long 44, Lukaku 81 p, Forčn 90+5)

Everton – Norič 1:1

(Neismit 12. – Basong 90.)

Mančester junajted – KPR 3:1

(Evans 62, Flečer 68, Ernandez 72. – Maki 52.)

Stouk – Fulam 1:0

(Adam 26.)

Vigan – Reding 3:2

(Gomez 58, 68, 90+2. – Morison 35, Al Habsi 79. ag)

Aston Vila – Arsenal 0:0

TABELA: Mančester Junajted 30, Mančester Siti 29, VBA 26, Čelsi 25, Everton 21, Arsenal 20...

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte fenomenalan pogodak Žoana Kura za IMT iz više uglova: Ovako je matirao Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA