ČOVEK TIM: Ibrahimović se vratio: Dva gola, dve asistencije, PSŽ prvi (VIDEO)

 
  • 0

Maestralni Zlatan Ibrahimović vratio se u tim Pari Sen Žermen posle dvonedeljne suspenzije i sa dva gola i dve asistencije bukvalno sam pobedio ekipu Troa (4:0) i vratio svoj tim na čelo tabele francuske lige

Pričalo se da je samo "nekada" moglo da se kaže da u fudbalu jedan igrač može da drži na svom talentu jedan tim. Može to i danas da se kaže, i to u slučaju vanserijskog Zlatana Ibrahimovića.

Šveđanin se posle dvonedeljne suspenzije vratio u Pari Sen Žermen, koji je za vreme njegovog odsustva izgubio lidersku poziciju u francuskom šampionatu. A vratio se na samo njemu svojstven način.

U 14. kolu pobedili su ekipu Troa (4:0), a Zlatan je učestvovao u svim golovima. Prvo je dva puta asistirao, Maksvelu u 17. i Matuidiju u 63. minutu.

Ibrahimović je do sada ove sezone za "svece" odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima i postigao 14 golova i zabeležio sedam asistencija.

Onda je rešio da i sam zatrese mrežu gostiju dva puta u 70. i 89. minutu.

U  francuskom prvenstvu je ubedljivo najbolji strelac, gde je na 11 mečeva postigao čak 12 pogodaka. Koliko samo Ibra znači svakom svom timu... Brojke govore same za sebe.

(D. G.)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA