TOLE KARADŽIĆ: Ne dugujem pare kumu Taušanu

 
  • 0

Predsednik FSS tvrdi da nije dužan 32.000 evra Tomislavu Taušanu, već da se radi o nečemu što je između Taušana i Spartaka iz Subotice

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić kaže da ne duguje nikakav novac venčanom kumu Tomislavu Taušanu i tvrdi da mu nije jasno zašto mu je kum pretio.

- Ja sa Taušanom nemam nikakve veze. Laž je da mu dugujem 32.000 evra. U pitanju je stvar između njega i subotičkog Spartaka, a koliko znam, on je već dobio neku sumu - izjavio je Karadžić za "Informer".

Taušan je priznao konflikt sa predsednikom FSS, ali je demantovao da mu je pretio ubistvom. Ipak, subotički javni tužilac u optužnom predlogu napisao je da je bilo pretnji smrću, između ostalih "sve ću vas pobiti".

- Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Taušana, suđenje je zakazano i on će morati na sudu da dokaže šta je istina, a šta ne  - rekao je Karadžić, koji je prvobitno demantovao za "Informer" da uopšte zna o čemu se radi.

S druge strane, Taušan je raspoložen da spor reši van suda, ali ostaje pri tvrdnji da mu je Karadžić dužan.

- Kardžić mi je u dva navrata mnogo pomogao i ja sam spreman da ga zamolim da povuče tužbu. Mi smo posle nemilog događaja nekoliko puta razgovarali krajnje prijateljski. Ipak, poslednji put kad smo se sreli ponovo smo imali konflikt. Podsetio sam ga da mi je obećao da će mi vratiti novac, a on mi je odgovorio: "Pa šta ako sam ti obećao." Posle toga sam mu nekoliko puta slao poruke da će mi vratiti pare milom ili silom - rekao je Taušan.

(Telegraf.rs)

 

Video: Romantičari nisu bili romantični u Pančevu: OFK Beograd pobedio Železničar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA