Novom Pazaru umanjena kazna

 
  • 2

Komisija za žalbe FSS smanjila kaznu novopazarskom klubu na jednu utakmicu bez publike na svom terenu, umesto prvobitno određene dve utakmice

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije delimično je usvojila žalbu FK Novi Pazar, smanjivši kaznu klubu na jednu utakmicu igranja bez publike na svom stadionu.

Fudbaleri Novog Pazara su već odradili prvu utakmicu bez publike u 11. kolu Jelen Super lige sa užičkom Slobodom (2:2), tako da će igrati pred punim tribinama Gradskog stadiona protiv Javora (subota, 13.00).

Novopazarski klub je najpre kažnjen sa dve utakmice bez publike na svom terenu i novčano sa 500.000 dinara zbog transparenta "Rešen rebus, srce, bubreg, pluća, živela Žuta kuća", koji su istakli navijači ovog kluba za vreme utakmice Kupa Srbije protiv Rada.

"U ostalom delu potvrđuje se prvostepena Odluka Disciplinske komisije. Naime, izvršivši  uvid u kompletne spise predmeta kao i u pisano Izjašnjenje Disciplinskog inspektora FSS, a imajući uvidu sve činjenice, a posebno da se radi o manjoj grupi izgrednika koja je u međuvremenu procesuirana, kao i napore organizatora utakmice da ista protekne u najboljem redu, Komisija za žalbe je donela napred navedenu Odluku. Komisija takođe smatra da će kazna odigravanja  jedne prvenstvene ili kup utakmice kada je klub domaćin ostvariti punu svrhu kažnjavanja," ističe se u saopštenju kluba na zvaničnom sajtu.

(Telegraf.rs/fknovipazar.net)

 

Video: Romantičari nisu bili romantični u Pančevu: OFK Beograd pobedio Železničar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    16. novembar 2012 | 09:58

    Da da fer je kad je klub u vlasnistvu Rasima Ljajica i njemu se sve oprasta jer je on Rahman Morina novijeg vremena.Cak su mu oprostili transparent o zutoj kuci a svima u Pazaru je poznato da su navijaci pod imenom ,,extremi,, koji su napisali transparent pod zastavom Rasima Ljajica.Zasto Rasim za to ne odgovara,da je bilo ko drugi na celu ove navijacke grupe to bi bilo na sva zvona.

  • Mr

    15. novembar 2012 | 18:46

    sad je fer!!! sad su iste kazne kao za partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA