ZVEZDA: Čović vodi finansije do izbora!

 
  • 0

Na sednici Upravnog odbora Crvene zvezde usvojena je ostavka dosadašnjeg predsednika Vladana Lukića, i još jednom je potvrđen sastav radne grupe koja će rukovoditi klubom do izbora

Na sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda najpre je konstatovana i usvojena ostavka dosadašnjeg predsednika Vladana Lukića. Potom je na sednici kojom je predsedavao potpredsednik Aleksandar Antić je još jednom utvrđen sastav radne grupe.

Kao što je već poznato predsednik tog tela koje će voditi Zvezdu do izbora je Dragan Džajić, a pored njega u komisiji će biti Petar Škundrić, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Zoran Stojadinović, Miodrag Lemajić, Slaviša Kokeza, Predrag Ćulibrk i Nebojša Čović, koji će biti i na čelu novoizabrane Komisije za finansije. 

Cilj radne grupe je da se FK Crvena zvezda konsoliduje i stabilizuje. Sednici Urpavnog odbora prisustvovali su i prvi zamenik premijera Aleksandar Vučić, i predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić.

(Telegraf.rs)

 

Video: Igrač vratio glavom loptu golmanu, sudija mu dao žuti karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA