ZVEZDA: U najkraćem roku saopštićemo koliki je dug (VIDEO)

 
  • 0

Radna grupa na čelu sa legendom Crvene zvezde Draganom Džajićem, koja će do izbora rukovoditi klubom, počela da radi i u najkraćem roku obavestiće javnost o visini duga

Radna grupa na čelu sa legendom Crvene zvezde Draganom Džajićem, koja će do izbora rukovoditi klubom, već je počela da radi i u najkraćem mogućem roku izaći će pred javnost sa preciznim ciframa o visini duga, saopštio je danas portparol "crveno-belih" Marko Nikolovski.

- Dug je veliki, ali nije 62 miliona - rekao je Nikolovski novinarima na stadionu Crvene zvezde, indirektno potvrdivši saznanja Telegrafa da dug iznosi oko 40 miliona evra.

On je dodao da će čim bude novih informacija oko isplata plata igračima i zaposlenim u klubu, to javno saopštiti.

- Svim igračima mnogo znači podrška koju su tokom jučerašnjeg dana dobili od Aleksandra Vučića i Aleksandra Antića - preneo je Nikolovski, koji je dodao da u klubu ne razmišljaju o smeni trenera Aleksandra Jankovića.

Inače, Crvena zvezda danas je potpisala trogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom DIVA, koja proizvodi flaširanu vodu.

- Svaka pozitivna stvar donosi i nama u marketingu lakši rad. Dugoročno planiramo, ali svakako očekujemo nove sponzorske ugovore. Zadovoljni smo prihodima od komercijalnih projekata, ali može još bolje. Nadam se da će uticaj kompanije DIVA biti isti kao i na košarkaški klub, koji je pobedio u derbiju - rekao je direktor marketinga "crveno-belih" Goran Broćić.

Ceo tok konferencije za medije koju je održala Radna grupa možete da pogledate na video-snimku:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Igrač vratio glavom loptu golmanu, sudija mu dao žuti karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA