Ibrahimović dobio dva meča suspenzije zbog "kung fu" poteza

 
  • 0

Najbolji igrač Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović, pauziraće dve utakmice zbog isključenja na prvenstvenom susretu u subotu protiv Sent Etjena, kojeg je lider prvenstva Francuske izgubio na domaćem terenu (2:1)

Ibrakadabra opet pokazuje svoje tekvondo veštine na fudbalskim terenima!

Švedski repezentativac Zlatan Ibrahimović zaradio je crveni karton u 70. minutu utakmice, nakon što je neoprezno startovao na protivničkog golmana - visoko podignutom nogom.

Predsednik Francuske lige Paskal Garibijan rekao je da je kazna Ibrahimoviću zasnovana na pretpostavci da je sudar sa golmanom bio slučajan.

- Procenjeno je da je njegova greška bila nenamerna. U suprotnom, da je išao s ciljem da povredi protivničkog igrača, i kazna bi bila drugačija - izjavio je Garibijan.

Tridesetjednogodišnji napadač je postigao 10 golova ove sezone i jedan je od najzašlužnijih što ekipa trenera Karla Anćelotija vodi na tabeli državnog prvestva sa 22 boda iz 11 utakmica.

Ibrahimović će zbog kazne propustiti meč ovog vikenda na gostujućem terenu protiv aktuelnog šampiona Monpeljea i protiv Rena 17. novembra u Parizu.

(Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA