ODLUKA VRHA DRŽAVE: Ide Lukić, stiže Džaja!

 
  • 5

Oslobađajuća presuda za Džajića će ujedno biti i karta za predsednikovanje Crvenom zvezdom, gde će se susresti s Lukićevim amanetom: blokada računa u visini od 10,7 miliona evra, neisplaćene zarade članovima Radne zajednice i nezadovoljnim igračima, loša atmosfera u klubu...

Iako iz Crvene zvezde demantuju da je Vladan Lukić "očistio" kancelariju i napustio klub, jasno je da je prvi čovek "crveno-belih" povukao potez koji "zvezdaška" javnost u većini čeka duže vreme.

Izvori Telegrafa objašnjavaju da je 1. decembar dan kada će prvi čovek "crveno-belih" napustiti kormilo Zvezde, a uveliko pre tog datuma počela je priča oko njegovog naslednika.

To je bez sumnje Dragan Džajić, koji bi mogao već u martu da proslavi početak novog mandata kao predsednika "crveno-belih", ukoliko tužilaštvo prihvati predlog odbrane da odustane od krivičnog gonjenja. Kako je u Višem sudu u Beogradu rekao advokat Dragan Savić, niko od 19 saslušanih svedoka nije potvrdio navode optužnice da je Džajić s trojicom saradnika prisvojio oko osam miliona evra od transfera fudbalera.

U prvom trenutku će predsednik Sportskog društva Petar Škundrić obavljati ulogu v. d. predsednika, a uporedo će se pripremati teren za povratak Dragana Džajića, kojeg mnogi označavaju kao jedinog mogućeg spasioca u ovom trenutku za klub iz Ljutice Bogdana.

Činjenica da je Goran Drulić svedočenjem u sredu jasno potvrdio da protiv Dragana Džajića nema ništa, već da za dugovanja od milion i 22.000 evra tereti Crvenu zvezdu (čiji je prvi čovek u to vreme bio upravo Dragan Džajić) jasno govori u kom smeru ide cela ujdurma oko novog lidera Crvene zvezde.

Saznajemo da će priča teći onako kako se uglavnom naslućuje. Oslobađajuća presuda za Džajića će ujedno biti i karta za predsednikovanje Crvenom zvezdom, gde će se susresti sa Lukićevim amanetom: obaveze od nekoliko desetina miliona evra, blokada računa u visini od 10,7 miliona evra, neisplaćene zarade članovima Radne zajednice, igračima...

Lukićev sastanak sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem najavio je da država preuzima stvar u svoje ruke. Njih dvojica su u društvu Gorana Vesića i predstavnika navijača razgovarali o teškoj situaciji u klubu, a dogovoren je naredni sastanak na kom će razgovarati samo Lukić i Vučić.

Imajući u vidu da generalni sponzor kluba, "Gasprom", najverovatnije neće predlagati svog čoveka za predsednika, izvesno je da će državni vrh učestvovati u postavljanju novog prvog čoveka kluba i prilično kontrolisati dešavanja u i oko Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač vratio glavom loptu golmanu, sudija mu dao žuti karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    9. novembar 2012 | 21:37

    Momenat,zar nije PARTIZAN drzavni projekat.......sta je ovo da nije skrivena kamera???

  • Facepalm

    9. novembar 2012 | 19:14

    http://24.media.tumblr.com/tumblr_md1ybyM2QD1rk1j3vo1_400.gif

  • nele011

    10. novembar 2012 | 09:30

    ma OK...za Del Boja znamo...a ko ce biti Rodni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA