GVARDIOLIN AGENT POTVRDIO: Opcije su Milan, Siti i Čelsi!

 
  • 0

- Gvardiola ne ide u Milan? Ko vam je to rekao? Ja sam Gvardiolin menadžer, a ne Pere. Sve je moguće sledeće godine - rekao je agent Hoze Marija Orobitg

Menadžer španskog fudbalskog trenera Pepa Gvardiole Hoze Marija Orobitg potvrdio je da su za bivšeg stratega Barselone ozbiljno zainteresovani Mančester siti, Čelsi i Milan.

"Rosoneri" su u utorak demantovali informaciju da se Gvardiolin brat Pere sastao sa predstavnicima italijanskog kluba kako bi počeo pregovore.

- Gvardiola ne ide u Milan? Ko vam je to rekao? Ja sam Gvardiolin menadžer, a ne Pere. Sve je moguće sledeće godine. Često razgovaram sa potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem i to su uvek prijateljski kontakti. U dobrim smo odnosima i ko zna šta će se desiti u budućnosti - rekao je Orobitg italijanskim medijima.

Gvardiola, koji je proletos napustio klupu Barselone, trenutno se sa porodicom nalazi na "produženom" odmoru u Njujorku, gde će ostati do leta 2013. godine.

- Milan je jedna od opcija, a tu su i Mančester siti i Čelsi. Pep gleda sve ponude i detaljno ih analizira. Ipak, sada neće da prekida pauzu, a o poslu ćemo moći da pričamo u junu - rekao je Gvardiolin agent.

On je dodao i da je Gvardiolin brat boravio u Milanu, jer je menadžer nekim igračima Malage, ekipe koja je u utorak igrala protiv "rosonera" u Ligi šampiona.

- Mediji su od toga napravili spektakl. Čovek je samo otišao da odgleda utakmicu. Pa, on je menadžer i Luisu Suarezu, ali o tome novine neće da pišu - dodao je Orobitg.

U toku dana se pojavila neproverena informacija da je jedan novinar upitao Pepa Gvardiolu da li će naredne sezone preuzeti Čelsi. Pep je odgovorio, aludirajući na taktiku "plavaca":

- Ne znam da vozim autobus.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA