POVRATAK MATORCA: Nesta opet u Milanu?

 
  • 0

Iako bi Galijani voleo da dovede Nestu na pozajmicu dok traje zimska pauza u MLS ligi, gde veteran trenutno igra, do realizacije transfera će teško doći jer je Alesandro već zakazao godišnji odmor sa porodicom

Nismo navikli da veliki Milan tražimo na sredini tabele Serije A kao što je to slučaj ove sezone. Predsednik kluba Adriano Galijani želi da to promeni što pre, pa je najavio da bi veteran Alesandro Nesta mogao da se vrati u klub. 

Tridesetšestogodišnji Nesta je ovog leta prešao u Montreal Impakt nakon što mu je istekao ugovor sa "rosonerima", a Galijani kaže da bi on mogao da dođe u Milan na tromesečnu pozajmicu dok traje zimska pauza u MLS ligi.

Slično je u Milan dolazio Dejvid Bekam iz Los Anđeles Galaksija u dva navrata, 2009. i 2010. I napadač Njujork Red Bulsa Tijeri Anri je isto tako proveo dva meseca u Arsenalu početkom ove godine.

Galijani će morati da se dobrano potrudi ako želi veterana ponovo u dresu Milana, pošto je Alesandro pre nekoliko nedelja rekao da je daleko od povratka u Seriju A. 

- Već sam rezervisao godišnji odmor - rekao je tada Nesta novinarima, pa će Galijani pored Neste morati da ubeđuje i njegovu suprugu i decu da ima nešto bitnije od mora, talasa i plaža.

(Telegraf.rs)

 

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA