PSŽ nudi Ronaldu 18 miliona evra godišnje! U Pariz stiže i Murinjo?!

 
  • 0

Prebogati vlasnici pariških "svetaca" žele da u svom klubu vide jednu od najvećih zvezda u današnjem fudbalu, Kristijana Ronalda, za kog su spremni da izdvoje oko 100 miliona evra obeštećenja. Međutim, to nije sve...

Dolazak Kristijana Ronalda u Pariz bi bila transfer "bomba". Kolika bi to bila "eksplozija" kada bi uz njega u Pari Sen Žermen stigao i Žoze Murinjo?!

Naime, slavnog trenera Reala i najboljeg igrača i golgetera madridskog kluba CR7 zastupa jedan od najboljih svetskih menadžera Žorž Mendeš. Kako navodi "Gazeto delo sport", predsednici dva kluba Florentino Perez i Tamim bin Hamad al Tani su već započeli pregovore o ovom "paket" transferu. Bin Hamada bi samo Ronaldo koštao 100 miliona evra!

Bogati šeik bi Ronaldu dao godišnju platu od oko 18 miliona evra, što je za 4 miliona više nego što trenutno prima u "kraljevskom" klubu. To bi bilo više čak i od primanja Zlatana Ibrahimovića koji za godinu dana zgrne "samo" 14,5 miliona evra.

Međutim ni ovo ne bi bio kraj transferima u kojima dejstvuje Žorž Mendeš. Ukoliko "kraljevići" ostanu bez Kristijana, portugalski menadžer bi mogao da uteši navijače španskog ukoliko izdejstvuje još jedan transfer. U tom slučaju, Real bi mogao da bude jači za Radamela Falkaa koji bi ih koštao 70 miliona evra.

Transfer vrtešci kojom koordiniše Mendeš nikad kraja.

(D. Grbović)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA