OKK Beograd igra u Tivtu! Crnogorci ne odustaju od Balkanske lige!

 
  • 0

Generalni sekretar OKK Beograda Dejan Dimitrijević potvrdio da njegov klub igra meč Balkanske lige u Tivtu i kaže da tamošnji klub ne namerava da se povuče iz takmičenja

Generalni sekretar OKK Beograda Dejan Dimitrijević potvrdio je za Telegraf.rs da će njegova ekipa odigrati današnji meč Balkanske lige protiv Teodoa iz Tivta i demantovao vesti o navodnom istupanju crnogorske ekipe iz takmičenja za račun kluba sa Kosova, Sigal Prištine.

- Igra se utakmica od 18 časova i to je za Tivat prvi međunarodni meč. Ceo grad i klub žive za to i nije istina da nameravaju da se povuku iz Balkanske lige - rekao je Dimitrijević.

Zbog malo čudnog rasporeda Balkanske lige, Teodo još nije odigrao nijednu utakmicu, dok je OKK zabeležio dva poraza, pa će im meč u Tivtu biti već treći.

- Mislim da su vesti o uključenju kluba iz Prištine glasine i poluinformacije. To ne može odmah, Bord lige donosi odluku, pitaju se i nacionalne federacije, tu su Grci koji nisu priznali Kosovo. Ne verujem da to može ove sezone. Ako nešto bude, sačekaćemo stav Košarkaškog saveza Srbije, Ministarstva sporta, Ministarstva spoljnih poslova i ponašati se u skladu sa tim - zaključio je Dimitrijević.

(A. Č./Foto: okkbeograd.org)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA