Legende nepoželjne na skupštini AK Crvena zvezda

 
  • 0

Obezbeđenje nije dozvolilo nekadašnjim funkcionerima i sportistima da prisustvuju skupštini atletskog kluba. Izabrani potpredsednici, sportski direktor, generalni sekretar, članovi Radnog predsedništva, Upravnog i Nadzornog odbora

Burna skupština u atletskom klubu Crvena zvezda, obezbeđenje nije dozvolilo ulaz nekadašnjim funkcionerima i atletičarima, a predsednik Miodrag Jakšić rekao je da samo članovi kluba mogu da prisustvuju skupštini.

- Razgovarao sam sa njima (bivšim funkcionerima i atletičarima) prethodnih dana, nemam ništa protiv da se vidimo u ponedeljak i porazgovaramo o problemima - rekao je Jakšić na početku skupštine.

Nije dozvoljeno prisustvo Gojku Mićunoviću, predsedniku kluba u vreme osvajanja Kupa šampiona 1989. godine, Borisavu Pisiću, selektoru juniorske reprezentacije, nekada državnom rekorderu na 110 metara s preponama, Vasi Komneniću, Dmitru Marčeti, treneru bacača kugle Dragana Perića u vreme kada je osvojio bronzu na SP u dvorani u Barseloni 1995. godine, sa kojim se solidarisao i Perić, pa nije prisustvovao skupštini, Milanu Stošiću, Bojanu Iliću...

U radno predsedništvo primljeni su Jovan Šurbatović i Saša Reljić, koji je ujedno izglasan za potpredsednika, dok je predlog da potpredsednik bude Ljubiša Stevanović naišao na žestoko protivljenje počasnog predsednika Olge Acić, ali je ipak izabran.

Za sportskog direktora izabran je Neven Ranić, a za generalnog sekretara Mladen Gajić, a dopunjeni su Upravni i Nadzorni odbor.

Predsednik Miodrag Jakšić istakao je da su dugovi smanjeni i da je ponosan na ono što je uradio i najavio dovođenje sponzora, dok još nije rešeno pitanje trenera za bacačke discipline.

Najnezadovoljnija bila je Olga Acić, koja je i član Međunarodne asocijacije atletskih statističara.

- Beležim godinama rezultate našeg kluba i svakog takmičara. Učinak u ovoj sezoni je zastrašujući. Plaše me rezultati. U 2011. godini dali smo 29 reprezentativaca u svim uzrastima, a u 2012. njih 15. Jedino što smo stvorili jednog državnog prvaka više u odnosu na prošlu godinu. Nikada se nije dogodilo da Crvena zvezda završi na poslednjem mestu u Kupu šampiona kao u ovoj godini - konstatovala je Olga Acić.

(Telegraf.rs / Izvor : Sportski žurnal / Foto: mojacrvenazvezda.net)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA